Fashion for men - ny kategori!

2010-05-30 @ 16:43:50

Så här tycker jag att en kille ska gå klädd på sommaren. Ljusa chinoshorts, randig tröja, solbrillor och enkla espadrillos - det här är somrigt enligt mig!

Kommentarer
Postat av: neli

Gymnasiet är jättekul :) Det får du inse sen när du är klar med det och tar studenten. Så kände jag iaf när jag tog studenten. Jag kände mig helt vilse och ville bara tillbaka till skolan igen haha.

Jag gick samhäll-språk :) Vad går du? Hehe ja, men det finns folk utanför Kinna och Skene som går på gymnasiet.. Folk från Rydal, Svenljunga osv.

KRAM söt ♥

2010-05-30 @ 16:52:55
URL: http://nelilicious.blogg.se/
Postat av: neli

Ja, men det är en sån stor skillnad. Vad har du tänkt göra efter skolan sen? :) Plugga vidare eller?

Det märkte jag när jag började på högskolan, att folket är inte alls samma. Dem är så vuxna och så tråkiga här.. Det känns som om man inte har några nära vänner så som man hade på gymnasiet :/ Ingen att prata med när man känner att man vill prata med någon osv... Lite tråkigt, det är inte alls samma känsla! Så man ska ta vara på all den tid man har på gymnasiet för det är en så rolig tid på livet!VA? Du måste ju skämta? :O Varför blir dem inte avstängda då? Eller har dem inget bevis på att dem har knarkat?

KRAM tjejen ♥

2010-05-30 @ 17:00:49
URL: http://nelilicious.blogg.se/
Postat av: neli

Okej hihi :D Det är bra att du vill plugga vidare. Man måste plugga vidare efter gymnasiet annars finns det ingen stor risk att man får något stadigt jobb, tråkigt nog :(Hahaha va söt du är :D Ja det skulle jag också vilja göra. Leva på en rik snubbens mans pengar i hollywood. Liksom bara leva livet! Som hollywoodfruarna haha. Maria Montazami är min idol :PMen herregud va hemskt :S Seriöst. Såna idioter fanns aldrig under tiden jag gick på gymnasiet. Visst, det fanns en del som var bråkiga och ställde alltid till med problem, men narkotika och sånt uppkom aldrig :/ Känns som att det bara blir sämre och sämre ju mer tiden går. Men det är bra att du har lärt dig i vad folk tycker och tänker. Kör ditt egna race så kommer du se att det blir något bra utav dig :)

KRAM söt ♥

2010-05-30 @ 18:00:30
URL: http://nelilicious.blogg.se/
Postat av: M U F F I N

Absolut, snyggt!

2010-06-03 @ 18:45:55
URL: http://crapmuffin.blogg.se/

Kommentera inlägget här sötnos!

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback