Skolavslutningsklänningar

2010-05-30 @ 17:58:07

Hur söta är inte dessa? Tänkte att ni kanske ville ha förslag på klänningar till skolavslutningen, här är tre favoriter från Nelly.com.

Kommentarer
Postat av: neli

Ja, Maria är verkligen speciell haha :D Men otroligt rolig och härlig som person! Skulle lätt vilja träffa henne haha. Hon är så söt ♥ Hela den familjen verkar så himla mysiga :)Men herregud va tråkigt det borde kännas för dig :( Men hur känns det annars så med vänner osv? Kommer du överens med dem andra som inte håller med på narkotika osv? Lite tråkigt om du inte har någon att umgås med.. Ni ska ju ändå gå ihop i 3 år till!

KRAM ♥

P.S Och vilka fina klänningar hihi. Nelly har massa fint. Jag älskar Elise Ryan klänningarna. Helt underbara!

2010-05-30 @ 18:31:32
URL: http://nelilicious.blogg.se/
Postat av: neli

Hihi ja jag vet att dem kan prata svenska och dem är så söta :D Gillar han lillkillen, deras son, han är så gullig haha :DVa glad jag blir nu när jag hörde att ni hänger ihop :) Det är bra att ni har varandra hihi. Så ska det vara :D Nej jag vet faktiskt inte vem det är. Känner inte igen namnet alls?! Går hon i din klass? :)Ja, dem klänningarna är riktigt fina. Min dröm är att äga en äkta sån någon vacker dag hihi. Har två stycken kopior från BikBok bara :( Haha. Ville ifs beställa en Elise Ryan för någon vecka sedan. Ville passa på nu när det är fraktfritt på Nelly haha. Men sen tänkte jag; Varför ska jag slösa nästan 400 spänn i onödan när jag inte har någon stor fest att gå på dem senaste månaderna? :P Så jag sket i den! :P Haha.

KRAM ♥

2010-05-30 @ 18:44:34
URL: http://nelilicious.blogg.se/
Postat av: neli

Hihi okej :) Nej jag har faktiskt aldrig hört det namnet innan! :)Haha ja, men det är ju bra, så nu har jag ju sparat mina 400 :D Duktigt haha. Ibland måste man tänka lite smart! Haha och det komiska var att sedan när jag ångrade mig för jag tyckte ju att den var såå himla fin och för det priset också, OCH utan frakt med, att jag borde ta den ändå för man vet ju aldrig, så var den slut haha. Typiskt :D

KRAM ♥

2010-05-30 @ 18:54:08
URL: http://nelilicious.blogg.se/
Postat av: J o s s a n ♥

Den till höger och den till vänster var skitsnygga! :)

2010-06-01 @ 16:04:39
URL: http://flygge.blogg.se/

Kommentera inlägget här sötnos!

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback